Markt zoekt verkopers

Marktkraam zoekt verkoper!

In verband met de verbouwing van het Provinciehuis en het maken van een ondergrondse parkeergarage zijn we later gestart met het verkopen van de kramen. Daarnaast zijn is ons terrein kleiner geworden, waardoor de marktkraamlocatie recht tegenover het hoofdpodium grotendeels vervalt. Hierdoor zijn we genoodzaakt om de indeling van de markt aan te passen. Het was dit jaar lange tijd niet duidelijk hoeveel ruimte we zouden krijgen voor de markt.

De inschrijving voor de markt is geopend!

Naast de optredende artiesten op de twee podia, het plein van de vrijheid en het kinderfestival is de markt een belangrijk onderdeel van Bevrijdingspop in Haarlem. Met ruim honderdduizend bezoekers is het oudste bevrijdingsfestival één van de grootste festivals van Nederland. Wij hopen dit jaar weer op grote aantallen bezoekers om de markt wederom tot een groot succes te maken. Ook dit jaar streven wij ernaar de markt groter, gevarieerder en nog gezelliger te maken. Heeft u iets bijzonders te verkopen? Neem dan contact op voor een mooi plaatsje op onze markt.

Aandachtspunten:
– De markt is uitsluitend NON-FOOD. Het is dus ook niet toegestaan om hapjes te verkopen voor een goed doel.
– Geen eigenbouw kramen.
– Geen verkoopwaar verkopen die tot gevaar kan leiden voor de festivalbezoekers.
– Geen grondplaatsen.
– Graag het marktreglement goed doornemen.
– Vragen? email Markt@bevrijdingspop.nl
– Bel NIET het centrale 023 nummer, daar zijn wij niet bereikbaar. Bel voor informatie over de markt tussen 19.00 en 20.00 uur naar 06- 33687241. (Uitsluitend markt , dus niet voor andere vragen).

Inschrijven.
Inschrijven kunt u via het formulier , een verwijzing staat (binnenkort) onderaan deze pagina. Als dat niet lukt kunt u het inschrijfformulier van deze pagina downloaden en terug sturen of mailen. Als uw email adres veranderd is geef dit dan door op: markt@bevrijdingspop.nl
Inschrijftermijn loopt tot 19 april. De facturen versturen wij zo spoedig mogelijk. Indeling gaat op volgorde van ontvangst van de betalingen. Let op: in de afgelopen jaren hebben wij meer inschrijvingen gehad dan wij plaats hebben. Ook voor dit jaar geldt: VOL IS VOL.
Als wij een factuur versturen reserveren wij in principe een plaats voor de inschrijver, laat je niks meer van je horen, dan ben je toch het volledige bedrag verschuldigd.

Inschrijven Commercieel
Het inschrijfformulier is (binnenkort) op deze pagina beschikbaar. Het formulier kan gemaild worden, maar printen en per post opsturen is ook toegestaan. De huurprijs voor een commerciele marktkraam is dit jaar : Standaard kraam : € 375,- (incl. BTW) en voor een Tentkraam € 395,- (inc.l BTW).

Inschrijven Informatiestands
Bent u een erkende ideële instelling, met als hoofdtaak het geven van informatie, dan komt u in aanmerking voor een informatieve stand. Stuur dan een email naar markt@bevrijdingspop.nl dan mailen wij een inschrijfformulier Informatiekraam. Commerciele bedrijven die goede doelen steunen komen hier dus niet voor in aanmerking. De huurprijs voor een informatieve marktkraam is dit jaar
€ 100,- incl. BTW.

Toegestane verkoop
In het marktreglement staat uitgebreid gedefinieerd welke goederen verkocht mogen worden en welke niet.
Nadrukkelijk wil ik hier wijzen op het verbod op verkoop van FOOD. Voor Food verkoop dient u contact op te nemen met www.loc7000.nl
Alles wat er als wapen uitziet of gebruikt kan worden is verboden. Ook uitingen van Nederlandese voetbalclubs en motorverenigingen mogen niet. Nadrukkelijk zijn ook alle bij de wet verboden artikelen verboden, zoals namaak merken . Voor enkele zaken heeft Bevrijdingspop een alleenrecht (balonnen en lichtjes)

Geen grondplaatsen
In verband met het openhouden van de looproutes, en het verwachte aantal bezoekers is er geen ruimte voor grondplaatsen.

Geen Eigenbouw kramen
De gemeente Haarlem heeft aangegeven geen zelfgebouwde kramen toe te staan, in verband met veiligheid en aansprakelijkheid. Als alternatief voor de standaard marktkraam bieden we een beperkt aantal tentkramen aan voor de commerciële deelnemers.

Telefonische bereikbaarheid
De markt wordt georganiseerd door vrijwilligers met een fulltime baan. Wij zijn overdag niet bereikbaar. De beste manier om ons te bereiken is via email. markt@bevrijdingspop.nl
De markt telefoon (06- 33687241) is alleen tussen 19.00 en 20.00 bemand. Houd er rekening mee dat, als u een bericht achterlaat, wij alleen tussen 19.00 en 20.00 terug kunnen bellen. Belt u toch naar het 023 nummer, dan wordt het bericht via email aan ons doorgegeven, en kan het enige dagen duren voor wij dit bericht krijgen.

Op 5 mei zijn wij uitsluitend op de markttelefoon te bereiken omdat in onze keet geen email of vaste telefoon is. Stuur ook geen sms, door de drukte op de lijnen komen die pas uren later bij ons aan.

Vrijwilligers
De markt is op zoek naar vrijwilligers.
Ben je een ochtendmens of juist een nachtmens.. de markt kan beide goed gebruiken. De markt activiteiten beginnen 5 mei zo rond 6 uur s’morgens, en lopen door tot 1 uur s’nachts. Ruimte genoeg dus om je in te zetten voor een leuk festival, en eens de kans te hebben om achter de schermen te kijken. Vooral voor de ochtend zijn wij op zoek naar extra mensen.
Natuurlijk is er ook voldoende tijd om naar je favoriete band te gaan kijken.

Heeft u vragen, neem contact op met de marktmeesters :
Email : markt@bevrijdingspop.nl
telefoon :06- 33687241 tussen 19.00 en 20.00u

De Marktmeesters : Jan en Hans

Documenten:
Marktregelement Bevrijdingspop 2014
Inschrijfformulier Commercieel Bevrijdingspop 2014
Invulinstructie
– Situatiekaart

Main partners

  • InHolland
  • Haarlem Marketing
  • PWN
  • Vfonds
  • KWF
  • Provincie Noord Holland