Masterpeace

Twitter mee voor vrede!

Your Peace Retweeted: een initiatief van MasterPeace. Creating Peace. Together. MasterPeace is een internationaal, bottom-up vredesinitiatief met als doel binnen enkele jaren miljoenen mensen en bedrijven actief bij vrede te betrekken.

Met een centrale rol voor kunst, muziek, en social media focust MasterPeace op tastbare, positieve actie. MasterPeace stimuleert dialoog, samenwerking en verbinding, zowel dichtbij, als in focusgebieden wereldwijd. Op de Internationale Dag van de Vrede in 2014 organiseert MasterPeace een hartverwarmend vredesconcert aan de voet van de piramides van Gizeh in Caïro. Het concert is een beloning voor iedereen die zich actief heeft ingezet voor vrede.

Voor dit concert kun je dus geen kaartje kopen; je kunt het alleen verdienen. Hoe? Door een bijdrage te leveren aan vrede en vrijheid. En die kans heb je nu al! Het thema van 4 en 5 mei is dit jaar ‘Vrede geef je door’ . MasterPeace steekt dit thema in een virtueel jasje: Your Peace Retweeted. Twitter jouw Engelstalige vredesboodschap, in 140 tekens inclusief hashtag #masterpeace2014, of plaats ‘m op www.facebook.com/MasterPeace2014.

De hashtag #masterpeace2014 zorgt ervoor dat top cartoonisten over de hele wereld deze tweets gemakkelijk kunnen volgen. Zij gaan vervolgens met jouw tweet aan de slag. Degene die de boodschap schrijft die uiteindelijk leidt tot de meest inspirerende cartoon wint een kaartje voor het concert in 2014 inclusief vliegreis. Dus, grijp je kans, zet je in voor de vrede en verdien je concertkaartje!

MasterPeace en Junior Chamber International werken samen op Bevrijdingspop
MasterPeace en Junior Chamber International (JCI) organiseren verschillende activiteiten: geniet van diverse optredens van de leerlingen van het Eerste Christelijk Lyceum uit Haarlem; ga op de foto met een cartoon Burgermeester van Haarlem; schrijf een kaartje naar iemand die je lang niet hebt gesproken en laat een ballon op met je persoonlijke vredesboodschap.

Je vindt ons op het grote festivalterrein ter hoogte van de Kleine Houtweg, naast de EHBO post. MasterPeace en JCI zijn aanwezig op Bevrijdingspop van12.00 tot 19.00 uur. We vertellen je graag wat wij doen en hoe we ons inzetten voor deze wereld. Lees meer
op www.masterpeace.org en www.jci.nl.

Main partners

  • PWN
  • InHolland
  • Vfonds
  • Haarlem Marketing
  • Provincie Noord Holland